Nyheder

 Henrik Siegel

9/11/2010

Boxene er landet

Nu er vi endelig blevet færdige med at remastre alle vores albums, og vi er rigtigt glade og stolte over resultatet. 15. november udkommer album 10-18 i en flot sort box, og samme dag udgives også en super eksklusiv box med alle 18 studiealbums. Alle 18 albums indeholder bonus numre, og i den store box findes også en bonus DVD med Den røde tråd filmen, Live optagelser og musikvideoer mm., samt to bonus CD’er Leif i Parken og Rap Jul & Godt Nytår. I alle tre boxe (den hvide, sorte og røde) indeholder booklets med nyskrevne biografier samt alle sangteksterne. Biografien i den røde box indeholder den historiske hyldes Dan Turéll skrev til Shu-bi-dua i 1984. Disse tre boxe produceres kun i et begrænset oplag i denne eksklusive kvalitet, så der bare med at skaffe boxene mens de er der.

Hvis du kun mangler et enkelt album, udgives de også den 15. november. Er du kun til digitale albums, så udgives de naturligvis alle som download.
 

< TILBAGE

 

BAROMETER


Hvilken Shu-bi-dua-sang er den bedste?

STEM >
 

ALBUM SPOT

SHU-BI-DUA 6 (JUNI 1979)

Var der to musikalske genrer, der satte sit præg på sidste halvdel af 1970’erne, var det punk og disko. Shu-bi-dua tog aldrig...