Nyheder

 

5/08/2010

Live fra Stockholm

Shu-bi-dua er netop nu ved at remastre hele deres sangkatalog, og er i den forbindelse stødt på en historisk koncert fra Stockholm. Denne koncert bliver nu for første gang tilgængelig samlet, men kun som download.

Koncerten fandt sted 25. marts 1981 på spillestedet Göta Lejon i Stockholm. De gamle bånd er netop blevet digitaliseret og de 15 numre fra den historiske koncert er nu gemt for eftertiden.

Det er en underholdende koncert med et meget oplagt band-og en ’svensktalende’ Bundesen- der giver deres legendariske sange i et forrygende tempo. Det er rent guf for fans.

Shu-Bi-Dua: ”I starten af 80’erne havde pladeselskabet udsendt vores plader i hele Skandinavien. Vi fulgte det op med en promotiontur til hovedstæderne, bl.a. til Stockholm, hvor vi sluttede af med at gi’ en koncert på Göta Lejon. Den blev optaget og sendt af SR – den svenske radio – og optagelserne dukkede først op igen, da vi gik i gang med at remastre 1 – 18. Godt det samme, for det er en meget anderledes koncert end dem i Danmark.”

Koncerten indeholder følgende numre:
1. Nam Nam
2. Coffeeville
3. Hvalborg
4. Karl-Oskar
5. Melankolini
6. Stjernefart
7. Den røde tråd
8. Krig og fred
9. A Tomsen
10. Rom og cola
11. Mangiare spaghetti bambino
12. Colour på tossen
13. Generatorbouillion
14. Danmark
15. Fed rock

Live fra Stockholm udkommer 9. august på alle downloadportaler.
< TILBAGE

 

BAROMETER


Hvilken Shu-bi-dua-sang er den bedste?

STEM >
 

ALBUM SPOT

SHU-BI-DUA 1 (APRIL 1974)

Michael Bundesen og Michael Hardinger var ansat i Danmarks Radio. De arbejdede ikke sammen, men Radiohuset var alligevel ikke større,...