Nyheder

 

24/05/2011

Michael Bundesen har fået en blodprop - Shubidua aflyser turné

I torsdags fik Michael Bundesen en blodprop i sit hjem. Han kom hurtigt i behandling på hospitalet og er nu i god bedring.

I den kommende periode er det vigtigt, at Michael får ro og tid til at komme sig. Derfor har Shubidua besluttet at aflyse alle koncerter denne sommer. Michael og Shubidua forventer dog snart igen at tage på turné.

Vi beder alle have forståelse for og respektere privatlivets fred samt give Michael og hans familie den...Mere >

 

7/04/2011

Facebook-vennerne har talt!

Hvad har Askepot, Danmark, Den Røde Tråd og Krig og Fred til fælles? Jo, det er i øjeblikket de mest populære Shu-bi-dua-sange blandt venner på Shu-bi-dua's Facebook profil.

Tak for de mange inputs og svar i vores afstemning om den bedste Shu-bi-dua-sang nogensinde. Resultatet ligger nu klart. Det var et tæt opløb, og de fire sange, der fik flest stemmer er: Askepot, Danmark, Den Røde Tråd og Krig og Fred.
Mere >

 

25/03/2011

Hvad er den bedste Shu-bi-dua-sang nogensinde?

Lad os få din mening - der er frit valg på alle hylder. Lad dig inspirere her på sitet under "ALBUMS", hvor du kan se alle titler og lytte til mange af dem.

Skriv dit bud på den bedste Shu-bi-dua-sang på vores Facebook-side i kommentarfeltet under opslaget. Glæder os til at høre fra dig!

Skriv dit bud her
Mere >

 

22/03/2011

Gæt et billede!

Er du den bedste Shu-bi-dua-detektiv? Så svar på dette spørgsmål:
Fra hvilket billede stammer dette udsnit? Der kan være hjælp at hente her på sitet.
Beskriv kort motivet samt hvor på sitet, billedet kan ses.
Skriv dit svar i kommentarfeltet på Facebook under opslaget.


 Foto: Morten Fischer (Releasekoncert 18. maj, 2010)

17/03/2011

Oplev Shu-bi-dua live 2011

Foråret er her .... eller i hvert fald på vej. Derfor er det snart tid til at komme ud i landet og opleve Shu-bi-dua.

Allerede i morgen den 18. marts går det løs i Middelfart og i de kommende måneder kommer Shu-bi-dua tourkaravanen landet rundt og besøger alt fra Birkerød til Brovst og fra Slagelse til Thisted og en masse byer herimellem, bl.a. Farsø, Give, Vig, Skive for ikke at glemme Langelands Festivalen.

Tjek tourplanen...Mere >

 

16/02/2011

Shu-Bi-Dua i DR2 Temalørdag.

På lørdag den 19. februar kommer temalørdagen Komikken i Musikken på DR2 Kl. 20.00.

Musik er ikke altid seriøs og dødsens alvorligt. Musik kan også være plat, fjollet og satirisk. Hør og se komisk musik og morsomme melodier, alt fra Drengene Fra Angora, Det Brune Punktum, Shu-Bi-Dua, Gramsespektrum, Flemming Bamse Jørgensen til L:Ron:Harald – og se eller gense kultklassikeren, This Is Spinal Tap.
Mere >

 TV 2

16/12/2010

Shubberne på TV 2 22/12 kl. 20.35

Med titlen Royalt Afterparty ruller TV 2' s underholdningsprogram af stabelen onsdag den 22. december kl. 20.35. Shu-bi-dua bidrager til løjerne med at synge Sorgenfri live i programmet.

 DR

6/12/2010

Vuffeli-vov - på DR2 "Landeplagen"

Så du ikke Landeplagen søndag som omhandlede Vuffeli-vov, så kan du nå at se den her på linket til DR's hjemmeside.

http://www.dr.dk/DR2/L/Landeplagen

 Henrik Siegel

9/11/2010

Boxene er landet

Nu er vi endelig blevet færdige med at remastre alle vores albums, og vi er rigtigt glade og stolte over resultatet. 15. november udkommer album 10-18 i en flot sort box, og samme dag udgives også en super eksklusiv box med alle 18 studiealbums. Alle 18 albums indeholder bonus numre, og i den store box findes også en bonus DVD med Den røde tråd filmen, Live optagelser og musikvideoer mm., samt to bonus CD’er Leif i Parken og Rap Jul & Godt Nytår....Mere >

 Henrik Petit

5/11/2010

Den røde tråd i biografen

Du kan nu få en unik oplevelse. Filmen Den røde tråd vises en enkelt gang i biografen den 14/11. Henholdsvis i København/Palads kl. 10.00 og Århus/Biocity kl. 11.00. I København vil Bundesen introducere filmen og i Århus vil Hardinger møde jer. Skynd dig at købe billet og få en hyggelig søndag. Visningen er naturligt sat op for at markere udgivelsen af de tre flotte Shu-bi-dua boxe der lander den 15. november i butikkerne....Mere >

 

10/08/2010

Live fra Stockholm ude nu

De hidtil glemte optagelser fra Shu-bi-duas legendariske koncert i Stockholm i 1981 er nu ude. Lyt til Nam Nam, Coffeeville, Hvalborg, Karl-Oskar, Melankolini og mange flere.
Tracklisten er kort sagt fyldt med liveversioner af de store hits fra de første albums, der som bekendt i foråret blev genudgivet i remastererede versioner.

Live fra Stockholm...Mere >

 

5/08/2010

Live fra Stockholm

Shu-bi-dua er netop nu ved at remastre hele deres sangkatalog, og er i den forbindelse stødt på en historisk koncert fra Stockholm. Denne koncert bliver nu for første gang tilgængelig samlet, men kun som download.

Koncerten fandt sted 25. marts 1981 på spillestedet Göta Lejon i Stockholm. De gamle bånd er netop blevet digitaliseret og de 15 numre fra den historiske koncert er nu gemt for eftertiden.

Det er en underholdende...Mere >

 

2/08/2010

Glemte liveoptagelser udkommer på mandag

Mandag den 9. august udgives hidtil glemte optagelser fra Shu-bi-duas legendariske koncert i Stockholm i 1981. Tracklisten er fyldt med liveversioner af de store hits fra de første albums, som i foråret blev genudgivet i remastererede versioner – og ikke mindst for første gang digitalt!

Shu-bi-dua er i øjeblikket i gang med en større sommerturné, der blandt andet bringer dem til Skanderborg Festival den 5. august. Men hvis du ikke har...Mere >

 

9/07/2010

Sidste sofa-video og en vinder

Niende album markerer slutningen på første fase i det store Shu-bi-dua år 2010. Næste fase, til efteråret, vil byde på album 10-18 samt dvd og samlet box. Bonden og Hardinger har garanteret også nogle gode historier at dele om den periode.

Vi har en vinder i konkurrencen om et samlet sæt vinyler (1-9): Det blev "Yesper114", der på YouTube har set videoen om 8'eren og angivet at hans yndlingsnummer herpå er "Costa...Mere >

 

29/06/2010

Se video og vind vinylplader

Vi er nået til ottende album i Hardinger og Bundesens video-fortællinger om af de første ni albums. Hør bl.a. anekdoten om "Billen På Bladet" - om en anmelder der først fik buksevand og senere en sang!

Du kan også deltage i sommerkonkurrencen om alle de ni første albums på vinyl!
Det eneste du skal gøre er at gå ind på Shu-bi-dua's YouTube-kanal og skrive titlen på dit yndlingsnummer...Mere >

 

25/06/2010

Nye live datoer og video

Klik ind på tourplanen og se efterårets og vinterens livedatoer, der netop er føjet på listen.

I den anledning har vi fundet endnu et klip fra den legendariske koncert på Charlottenlund Fort i 1990.

"Karbad Baby" fra det første Shu-bi-dua album bliver her fremført i en ekstraordinær version!

Klik ind på youTube-kanalen og se den.
Og husk også at se Shu-bi-dua live henover...Mere >

 

23/06/2010

Sankt Hans, Sankt Hans

Minus Til Plus, Den Himmelblå og Midsommersangen var nogle af titlerne på Shu-bi-dua 7.
Midsommersangen blev indspillet på opfordring af journalist Kirsten Jacobsen, som var med i redaktionen på TV’s Kanal 22. Hun syntes, at ”det kunne være skægt, at få et nutidsband til at lave en ny melodi til den gamle sang, som folk havde svært ved at synge, når de stod ved bålet”, husker Bundesen. Resultatet kom straks, og...Mere >

 

17/06/2010

En nøgen gris, der rammes af en elastik

Der er nu dukket flere spændende sager op fra arkivet: Forestil dig en Shu-bi-dua-koncert anno 1979/80.

På bagtæppet kører filmen med tre unge mænd med frelste blikke, hvidt tøj og i elegante slowmotion bevægelser.

Sangen er Brdr. Gebis om BeeGees-brødrene med de store flotte tænder og en sound, "der lyder som en nøgen gris, der rammes af en elastik."

Senere dukker de tre andre...Mere >

 

10/06/2010

Legendariske Metadon

Det er lykkedes at lokalisere et par af de gamle optagelser med Shu-bi-dua's legendariske parodi på Matador, nemlig Metadon.

Se Hardinger som Mads Fjern i introen og Bundesen som Fede i et af de næste klip, vi slipper på YouTube. "I 1979/1980 havde vi fremviser og et stort lærred med på scenen, hvor vi viste Metadon midt i i koncerten ( mellem de to sæt)," husker Bundesen i dag om baggrunden for den spøjse film.

Se...Mere >

 

31/05/2010

Shu-bi-dua live!

Shu-bi-dua er tilbage på landets livescener denne sommer og indledte touren i Assens forleden. (Se hele touren under "Live" her på sitet).

Det fejrer vi med et lille tilbageblik på koncerten fra Charlottenlund Fort i sommeren 1990.

Se videoen med "Tryk På" på YouTube kanalen - et nummer der jo oprindeligt udkom på 3'eren i 1976. Se også videoerne med Bundesen og Hardinger, hvor de husker tilbage på...Mere >

 

26/05/2010

Video premiere

I denne uge er der premiere på videoerne med Bundesen og Hardingers anekdoter og minder fra 3'eren og 4'eren!

Hør bl.a. hvordan man gik fra 8 til hele 16 spor under indspilningerne og om Hardingers sceneuheld og Bundesens stagedive, der ikke gik helt efter planen.

Få også historien om Vuffelivov, der tog afsæt i Hardingers hund og en Storm P-tegning og om Bosse, der forkastede den. Samt ikke mindst rivaliseringen mellem Gasolin' og...Mere >

 

22/05/2010

Fotos fra release-koncerten

Du kan nu se fotos fra den forrygende koncert i Valby i tirsdags på Facebook.

Her et par Facebook citater fra fans:
"Lækkert :) Jeg håber hele koncerten engang kommer på DVD, så man kan få lov til at opleve Shu-bi-dua magien hjemme i egen stue også".

"Dinger klæder shubberne godt selv efter 13 år. Godt gået boys!"

"Tak for en skøn koncert Shub....hold...Mere >

 Foto: Morten Fischer

19/05/2010

Det rykkede!

Shu-bi-dua optrådte tirsdag aften for en udvalgt skare for at fejre genudgivelsen af 1-9. Og det blev en uforglemmelig aften, hvor også Michael Hardinger sluttede sig til sit gamle band.

Under koncerten kunne fans følge med på Facebook og YouTube. Du kan således se klip med Lulu Rocken Går, McArine og Står På En Alpetop fra "live transmissionen" samt en eksklusiv videoopatgelse af Nam Nam, der rykkede helt forrygende. Mere >

 

18/05/2010

Eksklusiv koncert tirsdag aften

Shu-bi-dua spiller tirsdag en helt særlig koncert for heldige fans og specielt inviterede gæster.

Shu-bi-dua fejrer således genudgivelsen af deres første ni albums ved en lukket koncert, hvor Michael Hardinger dukker op og spiller med for første og måske sidste gang i mange år.

Følg med på YouTube og Facebook siderne, hvor vi poster fotos og video direkte fra koncerten.

 

17/05/2010

Bonden og Hardinger klar til fest

I dag kunne det gamle makkerpar indvie det nye optryk af de 9 første albums fra Shu-bi-dua - remastered med nye cover booklets og en lækker deluxe boks, hvis man køber dem samlet. Michael og Michael er klar til fest og spiller i morgen op med resten af Shu-bi-dua til en helt særlig koncert for heldige fans og specielt inviterede gæster.

Tillykke til de fans, der har vundet billetter via, radio, tv, aviser, magasiner og ikke mindst på Shu-bi-duas...Mere >

 

17/05/2010

Heldige vindere til koncert

Igennem den sidste uge har fans på Facebook og YouTube vundet billetter til den ekslusive Shu-bi-dua-koncert i morgen 18. maj for et lille inviteret publikum. Man kan kun opleve den historiske koncert (med Hardinger tilbage i bandet) ved at have vundet billetter i konkurrencer på radio, tv og aviser i ugerne op til koncerten.

Men Shu-bi-dua's Facebook-fans og YouTube-abonnenter blev også belønnet med billetter. Så det kan godt betale sig at melde sig...Mere >

 

11/05/2010

Shu-Bi-Dua i digital top kvalitet

Ikke nok med at Shu-Bi-Dua fra den 17. maj kan købes på CD i remastered kvalitet og samtidigt bliver gjort tilgængelig til digital download på tjenester som TDC Play, iTunes, Wimp mv, så er hele kataloget nu også tilgængeligt fra Shu-Bi-Dua's eget downloadsite i endnu bedre kvalitet end på CE - 24-bit! 

Gå til shoppen her.

 

BAROMETER


Hvilken Shu-bi-dua-sang er den bedste?

STEM >
 

ALBUM SPOT

SHU-BI-DUA 16, marts 1997
Ikke nok med at Shu-bi-dua kom flittigt rundt i Danmark i 1990’erne, udlandet begyndte også at efterspørge gruppen i de år....